♡.* Ready for summer ♡.*I'm writing this post in Finnish this time

Aiemmin keväällä kun kävin Indiedaysin bloggaajatapahtumassa, sain sieltä tällaisen hyvinvoinnin paketin josta lupauduin postaamaan blogiini
Tämä paketti on erityisesti tarkoitettu matkalle lähtijöille, mutta tässä onkin paljon hyviä tuotteita ihan kotimaassakin käytettäväksi~ 

Pussukka sisälsi:
Melarest-tabletteja
Aurinkokapseleita
Rakkojen esto-laastareita
Relatabseja

Ainoa mitä en ole päässyt oikein Suomen kesässä testaamaan ovat aurinkokapselit, koska alkukesä on ollut niin kylmä ja sateinen ettei auringonottokelejä ole oikein ollut. Mutta olen näitä kapseleita kyllä käyttänyt että saisin sitten myöhemmin vielä vähän rusketusta pintaan! 


Tässä vähän kokemuksiani tuotteista:

Melarest


Melarestin sisältämä melatoniini on elimistön oma ns. yöhormoni, joka lievittää aikaerorasituksen aiheuttamia yksilöllisiä vaikutuksia. Oireet, kuten väsymys ja unettomuus helpottuvat nauttimalla melotoniinia muutaman päivän ajan lennon jälkeen. Myös kotiin palattua melatoniin voi olla hyvä keino päästä illalla nukkumaan ja kääntää sisäinen kello takaisin tavalliseen vuorokausirytmiin. 

Itse olen hyvinkin "univammainen" ja kärsin lähes joka yö huonolaatuisesta unesta. Olen syönyt melatoniinia säännöllisesti työviikolla jo monta kuukautta, ja unenlaatu on parantunut huomattavasti! Nukahdan vihdoin oikeaan aikaan enkä ole niin väsynyt töissä mitä ilman melatoniinia. Tämä ilman reseptiäkin saatava 1mg melatoniini auttaa ja matkoilla tämä on erittäin kätevä!

Relatabs


Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista.
Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Relatabseja olen myös kokeillut aiemmin, ja ne rauhoittavat vatsan matkoilla kun tulee syötyä ensinnäkin paljon, ja vielä erilaista ruokaa. Makukin on hyvä ja käytän näitä aina arkenakin kun on aihetta, mutta matkoille otan aina näitä mukaan, ja syksyllä Japanin reissulle ehdoton valinta!

Wonderm Blister Defence


Wonderm Blister Defence on ihonvärinen, uudelleenkiinnittyvä, pehmeä ja joustava silikonisidos rakkojen ja hiertymien ehkäisyyn ja hoitoon. Lycra-pinta antaa sidokselle silkkimäisen tunnun ja ehkäisee sen rullautumisen. Sidos on suihkunkestävä, ja se voi olla paikoillaan useita päiviä - se on siis kätevä mukana matkalla!

Ah, nämä ovat niin parhaita! Olen kokeillut näitä uusien ja vanhojen kenkien kanssa ja erityisesti uusien kenkien sisäänajoon nämä laastarit ovat erinomaisia. Pelastivat monet työpäiväni uusien kenkien kanssa. Unohdin laastarit myös kerran kun menin suihkuun ja kestivät kyllä sen ja vaikka otin ne irti kuivamaan, niin kiinnittyivät uudelleen vielä monta kertaa! Yllätyin positiivisesti ja ehdottomasti koko pussukan suosikkituote.

Aurinkokapselit

Auringonoton yhteydessä käytettävä Bioteekin Aurinkokapseli sisältää luontaisia karotenoideja auringon kypsyttämistä öljypalmun hedelmistä. Ota 2 kapselia päivässä 1-2 viikkoa ennen auringonottoa, sen jälkeen 1 kapseli päivässä. Sopii myös ympärivuotiseen käyttöön. Nauti auringosta huoletta!

Kuten aiemmin jo mainitsin, nämä ovat ainut tuote jota en ole oikein päässyt testaamaan kun en ole lähdössä kun vasta syksyllä matkalle, ja Suomessa on alkukesä ollut aika viileä ja sateinen. Mutta innolla olen näitä ottanut jo valmiiksi kunnes aurinko käy paistamaan! Kuten paketissakin sanotaan, kapselit sopivat myös ympärivuotiseenkin käyttöön. 


Olen todella tyytyväinen pussukkani sisältöön ja mielestäni se sisältää todella hyviä tuotteita matkalle ja ihan arkikäyttöönkin! Tykkäsin todella paljon rakkojen esto-laastareista, sillä niitä en olisi itse osannut ostaa ja nyt kokeilleena varmasti tulen ostamaan niitä tulevaisuudessa. 

Kiitos kun luit!

2 comments:

  1. I have too guess what you are writing because the translotor... yeah, I am not sure if it´s "speaking" finnish at all XD But it looks like you have pills for lactose intolerance with strawberry-flavor? I would kill for something like this in Germany - I have to take some pills everytime I am eating icecream or something like that and the good ones are tasting like toothpaste *urrrrks* XD

    Greetings, Ruha

    ReplyDelete
  2. Munkin varmaan pitäisi hommata melatoniinia, kun koulu taas alkaa...

    ReplyDelete

Thank you ♥ I appreciate every comment!