♡ Sponsored Review: GEO Princess Mimi a.k.a Tsubasa Bambi Series - Almond (in light eyes!)♡♥ Hello~ ! ♥

geocolouredlenses.com was so kind to offer me a pair of lenses to review!
I got to choose a pair from Their big collection and I chose GEO Princess Mimi a.k.a Tsubasa Bambi Series - Almond lenses! 
I chose these lenses because I wanted to see how they look in light eyes. The lenses are designed to brown eyes, so I was curious to try these out!
I like to wear circle lenses because they make my eyes look much cuter and also I can see better~


geocolouredlenses.com oli niin kiva, että tarjosi mulle piilolinssit arvioitavaksi!
Sain valita Heidän isosta valikoimasta mitkä vaan, ja päädyin GEO:n Princess Mimi a.k.a Tsubasa Bambi Sarjan Almond-piilolinsseihin! 
Valitsin nämä siksi, koska ne ovat suunniteltu ruskeille silmille, ja halusin nähdä miltä ne näyttävät vaaleissa silmissä!
Itse tykkään käyttää piilareita koska ne saa silmät näyttämään söpömmiltä ja koska nään paremmin~


But before we begin, here is some important information to know about circle lenses!

Mutta ennenkuin aloitetaan, tässä tärkeää tietoa näistä piilolinsseistä!


 
Circle lenses are a type of coloured contact lenses. Their colour is extended to the edge/rim of the lens to create a more define enlarging dolly effect.  

Circle lenses, eli nämä silmiä suurentavat piilarit ovat siis yksi piilolinssityyppi. Niiden väritys tehdään linssin reunoja myöten, joten silmät näyttävät niitä käytettäessä isommilta ja nukkemaisilta.
 
Circle lenses are originated from South Korea and right now they are really popular in all Asia. Recently they have starting to gain popularity also in Australia, North America and Europe. 

Suurentavat piilarit ovat alunperin Etelä-Koreasta, monet linssivalmistajat ovatkin Etelä-Korealaisia, mutta itse piilarit ovat nykyään tosi suosittuja koko Aasiassa. Myös Australiassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa näiden piilareiden suosio on kasvussa.
GEO lenses are CE (European Conformity), ISO (International Standard Organisation), FDA (USA Food and Drug Administration) and KFDA (Korean Food and Drug Administration) tested and certified. This means that GEO is a safe brand to buy circle lenses from. 
There are many circle lens brands in the market, so ALWAYS make sure, that the lenses are authentic and certified before wearing them! We want to protect our precious eyes, don't we?

GEO:n piilolinssit ovat CE-merkittyjä (EU-direktiivien vaatimukset täyttäviä), ISO-standardisoituja, FDA ja KFDA (lääke- ja elintarvikevirastojen hyväksymiä) testattuja tuotteita. Se tarkoittaa sitä, että GEO on turvallinen piilolinssimerkki. 
Markkinoilla on paljon erilaisia piilarimerkkejä, joten kannattaa varmistaa AINA että piilarit ovat aidot ennen silmiin laittamista! Omista silmistä kannattaa pitää huolta, eikö?

 

 Most of geocolouredlenses.com lenses are available with prescribed power
geocolouredlenses.com offer FREE international shipping on all orders 1-5 pairs
FREE express international shipping on all orders 6 pairs or more

Safe way to buy circle lenses www.geocolouredlenses.com

To the review!
GEO Princess Mimi a.k.a Tsubasa Bambi Series - Almond

Specification
Power Range: 0.00~-8.00
Diameter: 15.0mm
Base Curve Radius: 8.60mm
Water Content: 38~42%
1 year disposable

The lenses arrived in this cute box!♥

The box containded the well packed lenses, lens case and instructions!

Cute lens case~


On the side of these containers is a GEO antifake-sticker to check the lenses for authenticity. 
Just scratch the sticker to reveal the code and then input the code on GEO antifake website, for example: http://www.fw1860.com/en/ 

Näiden piilariputiloiden sivussa on GEO:n aitoustarra, jonka koodin avulla voi varmistaa onko linssit aidot vai feikit. Kun tarraa raaputtaa, paljastuu numerokoodi jonka naputtelemalla esim. http://www.fw1860.com/en/ sivulle saa tietää onko piilarit aidot GEO:t.♥One lens without make-up♥

♥Lenses in both eyes with make-up♥

♥Close-up♥


♥Review♥

Enlargement:
  Comfort:
 Color:

 Conclusion:
 I had no expectations, I was really curious how these would look on my greenish-grey eyes. I was pleasently surprised! The colour blends well with my own eyecolour, and I like it a lot that these lenses give the enlargment effect without looking unnatural/scary! To me they are really comfortable to wear, almost didn't feel them at all. These lenses suit perfectly for my needs - enlargement effect and dolly eyes without looking unnatural.


Suomeksi:
 Mulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia tai ajatuksia näiden suhteen, olin vaan utelias miltä nämä näyttävät mun vihreänharmaissa silmissä. Pakko sanoa että olin positiivisesti yllättynyt! Linssien väritys sulautuu hyvin mun silmien omaan väriin, ja tykkään tosi paljon siitä, että nämä piilarit tekevät sen silmiäsuurentavan efektin ilman, että näyttää luonnottomalta/pelottavalta! Mun silmiin nämä olivat tosi mukavat, ei tuntunut melkein ollenkaan. Vastasivat kyllä minun tarpeisiini täydellisesti - isontavat silmiä ilman että saavat näyttämään pelottavalta.

 Thank you~!


7 comments:

 1. Replies
  1. Thank you~~ ♥♥ I like it too alot!! Even when going out it draws a lot of attention! XD

   Delete
 2. Noi piilarit on aivan ihanat, sopii sulle tosi hyvin! Näytät niin suloiselta ja hattukin on sievä! :3

  ~Kristiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥♥♥ Ihanaa kun tykkäät!! Mustakin ne sopii, tykkään kun ne päästää niin paljon omaa väriä läpi niin silmät ei näytä pelottavalle! XD

   Delete
 3. haa, mulla on noi samat piilarit, ja en pysty käyttämään niitä kun ne tuntuu niin kamalilta silmissä! ;___; tai ei muuten, mutta ne kuivaa heti, alle puolessa tunnissa ja sitten alkaa kirvelemään kun silmät on niin kuivat, eikä silmätipatkaan auta ;3; harmittaa koska nää on aivan ihanan näköset, sullekin sopii tosi hyvin! ´w` ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei T___T ♥♥ Mulla on aika kuivat silmät kanssa, mutta ei mulla oo ollut noiden kanssa ongelmaa! GEO:t mulla tuntuu silmissä aina koska oon tottunu Barbie King sizeihin jotka ei tunnu missään XD mut nääkin unohdan hetken päästä! Mitä silmätippoja sulla on?? Voi harmi, se on kyllä silmistäkin kiinni mitkä tuntuu parhaimmalle ♥♥

   Delete
 4. Omg, i already have a hardtime choosing my new circle lenses .. and now i see these ones i'm like; omg so pretty - this one? hahah actually maybe you can help me Y_Y i have a photo on my blog with 5 diff lenses but i dont know wich one i have to take.

  xo asnfashion.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you ♥ I appreciate every comment!