♡.* New wig from SoLolita! ♡.*Awhile ago I started co-operating with SoLolita.com They sent me a wig to review and the first wig I chose was sold out, so I chose this another wig instead from their huge collection: 
 
Vähän aikaa sitten aloitin yhteistyön SoLolita.comin kanssa He lähettivät minulle peruukin arvioitavaksi, ja ensimmäinen jonka valitsin oli valitettavasti loppuunmyyty, joten valitsin heidän suuresta valikoimastaan tämän toisen peruukin tilalle:
SKU:LW00020
Category:Lolita Wig
Wig Fiber:Heat Resistant Fiber
Wig Type:Medium
Color:Brown


http://www.sololita.com/http://www.sololita.com/


At first I was really surprised from the color as it was a lot lighter on the wig than what it was on the website Which in the end was a good thing as the wig ended up being almost the same color as my own hair
Ensimmäiseksi paketin avattuani olin hämmentynyt, sillä peruukin väri näytti paljon vaaleammalta livenä kuin nettisivun kuvissaMikä ei kuitenkaan loppupeleissä jäänyt vaivaamaan minua, sillä peruukki oli lähes täysin samanvärinen kuin omat hiukseni


Second thing I noticed was that it didn't have any bangs/fringe on it so I went and cut it XD If you want, I can link some really good YouTube videos of how to cut a proper fringe and you can do the same if you also want to style your wig My face is that shape it needs a fringe~ 
Toinen asia minkä huomasin, oli että peruukissa ei ollut oikein minkäänlaista otsatukkaa, joten menin ja leikkasin sellaisen XD Jos haluat, niin voin linkata hyviä otsatukanleikkaus videoita YouTubesta, niin voit tehdä samoin jos haluat myös stailata peruukkiasiKasvoni ovat sen muotoiset että tarvitsevat otsiksen~ 


The parcel arrived really fast with EMS, except that it had arrived while I was in Japan and it took me awhile to get it from the post office. But the delivery was really fast to Finland!
Paketti saapui todella nopeasti EMS:llä, vaikkakin se oli saapunut sinä aikana kun olin Japanissa ja minulla kesti kiireiltäni hakea se postista. Mutta toimitus oli todella nopea Suomeen joka tapauksessa!


I went to Tampere to be with Mila and we went to check out this new sushi restaurant that had been opened recently~ I saw the perfect opportunity to wear this wig outside for the first time
Menin taas Tampereelle Milan luo, ja suunnitelmissamme oli käydä tsekkaamassa uusi sushipaikka, ja näinkin siinä täydellisen tilaisuuden ulkoiluttaa uutta peruukkiani


Mila~ ♡♡

*^*

Here I'm wearing the wig

Review

Color:

I just really love the color of this wig. It's the same as my own hair so it's perfect for me on lazy days or when I don't have time to do my own hair - I can just put this wig on and have perfect hair! The hair was a bit shiny at first, but I just put some hair talc on it and it made the shine much more natural.

Pidän todella paljon peruukin väristä, vaikka se alkuperäisestä kuvasta eroaakin. Peruukki on täysin samanvärinen kuin omat hiukseni, joten se toimii todellisena ajansäästäjänä minulle kiireisinä päivinä, tai silloin kun olen vaan laiska. Peruukki oli aluksi luonnottoman kiiltävä, joten laitoin siihen ihan tavallista talkkia, joka vei ylimääräisen kiillon todella tehokkaasti. 

Looks:

I really love the wavy curls on the wig and the length of the hair. There is also a lot of hair on the wig and the wig fits and stays on really well. I didn't have to adjust the wig at all during the visit to the restaurant! Really firm and adjustable to different sizes but doesn't hurt to wear. The only little negative thing was that I had to cut the fringe but after that the wig was just perfect.

Tykkään niin paljon peruukin laineikkaista kiharoista joita en oikein osaa tehdä omaan tukkaani, sekä hiusten pituudesta. Hiusta on myös paljon, ja peruukki pysyy hyvin päässä. Minun ei tarvinnut korjailla peruukkia lainkaan koko ravintolassa käynnin aikana. Sopii päähän todella hyvin mutta ei purista. Ainut pieni negatiivinen asia oli se, että jouduin leikkaamaan otsatukan, mutta sen jälkeen peruukki oli aivan täydellinen.

Service:

The communication was really smooth and fast with SoLolita.com and they answered really quickly to me everytime I had questions. The delivery was really reliable and fast. The quality was also good and I got a wig cap as well with the wig. 

Kommunikaatio SoLolita.comin kanssa oli todella helppoa ja nopeaa, he vastasivat nopeasti aina kun minulla oli jotakin kysyttävää. Toimitus oli erittäin nopea ja laadukas. Peruukin laatu oli myös hyvä, ja sain kaupan päälle hiusverkon(?). 

http://www.sololita.com/http://www.sololita.com/

Please check out SoLolita.com, they promise (taken from their website):

Guarantee all products of high quality.
Spend the least money on the highest quality dresses.
Provide satisfied Customer Service.
Simplify the process of purchase and payment.
Speed up delivery and shipment with careful packing.


Thank you for reading!Kiitos kun luit!

12 comments:

 1. Replies
  1. Yaaaay~ thank you so much!! ♥♥♥ So happy you like (^w^) ♥♥

   Delete
 2. Please link or send me the youtube fringe cutting tutorials! :O
  I managed to screw up one fringe already haha, hope I can fix it still with the tutorials ><

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeah I can make a post about if you like?? (^w^) ♥♥♥ I'm happy to help if I can!!

   Delete
 3. Replies
  1. Awwww~thank you so much Samichan!! ♥♥♥ So happy from your comment (^w^)

   Delete
 4. You are killing that wig :D And that is an adorable dress! Sololita's doing pretty good with their service for a lot of people it seems.

  thelovelyify.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Waaaa~ thank you so much from such a nice comment dear!! ♥♥♥ Made me so happy (*w*) ♥♥♥ Yeah, I really liked SoLolita's products!

   Delete
 5. :0 i thought it was your own hair!! wow! you're super pretty as always ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Really??? Thank you so much!! (*w*) ♥♥♥ That is great to hear!!

   Delete
 6. That wig looks gorgeous on you! I want one now :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihihii~ it is!! ♥♥♥ Thank you so much!! You should get one too~ (*w*)

   Delete

Thank you ♥ I appreciate every comment!